Vælg din bredbånd hastighed

Hvilken internethastighed er den rigtige for dig, og hvor hurtigt internet har du brug for? Bare rolig - vi guider dig til det rigtige valg.
Hænder holder om tablet, men hvilken bredbånd hastighed har du brug for. Hvilket internet skal jeg vælge? Hvilken internethastighed kan jeg få? Og hvor hurtigt internet har jeg brug for?

Har du den rigtige bredbånd hastighed? Ligesom så mange andre ting i livet så kan dit behov for internet også ændre sig. Måske arbejder du mere hjemme eller måske er familiens teenager begyndt at game. Begge dele kræver mere internethastighed.

Svar på 4 nemme spørgsmål i testen herunder og få vores bud på, hvilken bredbånd hastighed du har brug for.

Ved du, hvilken hastighed du har i dag?

Du har formodentlig altid en ide om, hvor hurtigt du kører i din bil - og ellers kan du jo altid lure på speedometeret for at se det. Men ved du, hvilken internethastighed du har? Det skal du nemlig gerne vide. Og hvis du ikke kan huske det, står det på din regning eller på den ordrebekræftelse du fik, da du købte dit bredbånd.

Du kan også tage en test af din internethastighed. Den bedste måling får du med en kablet forbindelse, og det er også via kabel, at du kan tjekke, om det internet du har i dag, lever op til den hastighed, du har bestilt. Tager du testen via dit trådløse internet, vil resultatet være påvirket heraf. 

Tag en hastighedstest

 

Valg af internethastighed

Hastigheden har ret stor betydning for, hvor lang tid det tager at indlæse en side, om du kan streame film eller game uden udfald og i hvilken kvalitet, og hvor hurtigt du kan downloade samt uploade filer.

Uanset hvilken hastighed du vælger, får du med fiberbredbånd fra EWII både tilfredshedsgaranti og samme hastighed på både up- og download. Det betyder, at du kan uploade indhold ligeså hurtigt, som du henter det. Det er en fordel, når du vil sende eller uploade store billeder, videoer, spille online spil, uploade store filer til et fælles drev eller downloade store dokumenter.

Har du et internet der hakker, kan fiberbredbånd hjælpe dig

 

Få det optimale ud af din hastighed med stabilt wifi

En ting er dit valg af hastighed på dit bredbånd. Noget andet er stabiliteten af dit trådløse internet - også kaldet wifi. 

Begge dele afhænger af den router, som skal udsende det trådløse signal. Nogle fiberbokse har en indbygget router, andre har ikke og derfor skal du have en router ved siden af. 

Vi tilbyder to forskellige wifi-løsninger sammen med dit fiberbredbånd.

Med vores bedst-i-test router får du et godt wifi-signal, hvis du bor i en mindre bolig. Bor du i en større bolig eller streamer og gamer hele familien ofte samtidigt, vil vi anbefale, at du vælger Premium WIFI sammen med dit fiberbredbånd. Med Premium WIFI får du et mesh wifi-system med router forstærker og wifi extenders.

Din digitale hverdag

Sådan vælger du den bedste internetudbyder

Det er fristende kun at fokusere på pris og hastighed, når du skal vælge internetudbyder. Men det kan godt betale sig at gå et spadestik dybere.

Produkt

Et godt valg til den lille familie

200/200 megabit er en rigtig god forbindelse til den mindre familie, og til dig som arbejder hjemmefra.

Dansk træhus. Huset er øget i værdi, fordi der er etableret fibernet.

Din digitale hverdag

Øg værdien af din bolig med fiberbredbånd

Fiberbredbånd har ikke bare værdi for dig i din hverdag. Det øger også værdien af din bolig.

Ofte stillede spørgsmål

Der er mange fordele ved at vælge fiberbredbånd frem for almindeligt bredbånd, når du skal vælge internet. Samlet set giver fiberbredbånd dig en hurtigere og mere stabil internetforbindelse.

Samme upload- og downloadhastighed: 

Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed på dit internet både, når du henter og sender filer.

Du skal ikke dele internet med naboen: 

Fiberbredbånd er den eneste internetteknologi, som giver dig din helt egen personlige forbindelse. Så slipper du for at dele din internethastighed med naboen.

En god fremtidsinvestering: 

En internetforbindelse via fibernettet kan bidrage positivt til værdien af din bolig, da mange købere efterspørger en høj og stabil bredbåndshastighed. 

Lige så billigt som almindeligt bredbånd: 

I modsætning til hvad mange tror, er fiberbredbånd er ikke dyrere end almindeligt bredbånd. Du kan få fiberbredbånd fra bare 249,- pr. md.

God til familier: 

Med fiberbredbånd får du en højere kapacitet og stabilitet på dit internet, og det gør det muligt for hele familien at bruge internettet samtidigt. Uden at det går ud over oplevelsen og hastigheden. 

God til gamere: 

Hvis nogen i familien spiller online computerspil, vil fiberbredbånd være at foretrække, da det giver den bedste hastighed, så spillet ikke ”hakker” og du undgår ventetid.

God til hjemmearbejde: 

Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten giver dig blandt andet mulighed for hurtigt fildeling og upload af dokumenter, videoer og billeder.

Hos EWII leverer vi internet på helt op til 1000/1000 Mbit/s via fibernettet. Hvilket internet du skal vælge, afhænger meget af hvad du skal bruge det til.

Det er ofte antallet af personer i husstanden, der vil afgøre hvilken hastighed du bør vælge på dit internet.

Er I flere i husstanden, der skal dele internetforbindelsen, og bruger I internet til at streame, se tv eller game på, anbefaler vi et internet med høj hastighed.

Bor du alene eller bruger I kun internet til det mest basale, som for eksempel surf, informationssøgning og social media, kan du/I måske nøjes med en lav hastighed på dit internet.

Vores højeste hastighed er mest egnet til husstanden med flere gamere på adressen.

Se vores anbefalinger til valg af hastighed af internet

Vi kan desværre ikke svare på, hvilken internetudbyder du får dit internet fra. Men vi kan guide dig til hvilke teknologier, hastigheder og udbydere af bredbånd du kan vælge i mellem. 

Energistyrelsen har på tjekditnet.dk lavet et nyttigt adresseopslag, der kan fortælle dig, hvilke hastigheder du kan få via de forskellige internetteknologier på din adresse.

Læs mere om de forskellige internetteknologier

Der er kun tre step i bestillingen af fiberbredbånd.

1) Lav et adressetjek
2) Vælg din hastighed
3) Indtast dine data

Efterfølgende tager vi over

Start din bestilling af fiberbredbånd her