4 tips til dit valg af elleverandør

Det kan være svært at vurdere, hvilken elleverandør skal jeg vælge. For hvem er det bedste elselskab for dig? Vi guider dig i din søgen efter en elleverandør.

Sådan finder du din elleverandør

Det kræver nok en god kop kaffe, inden du stiller dig selv spørgsmålet: "Hvad er vigtigt for mig, når jeg skal vælge elleverandør?".

Hvis du er som hovedparten af danskerne, så er det sjældent, du forholder dig til strøm. Men er det virkelig nok, at det "bare" virker, eller er der andre ting der betyder noget for dig?

Hos EWII gør vi os umage for, at det skal være nemt for dig, hvis dit valg af elleverandør falder på os. Det skal være enkelt og uden bøvl for dig. Og du kan være sikker på fair og gennemsigtige priser.

Dit valg af elleverandør bør afhænge af dine ønsker og holdninger

I Danmark kan du frit vælge hvilken elleverandør, du vil have. Hos EWII vælger du tre essentielle ting til, hvis du vælger os som din elleverandør.

 • Du skal have lave og grønne elpriser, der er til at forstå

Svarer det, at skrive noget med småt, ikke lidt til at hviske? Det synes vi, så hos os er der ingen betingelser skjult i baggrunden eller skrevet i en størrelse, som ingen kan læse. Og naturligvis er alle vores elprodukter baseret på vedvarende energi. 

Det er ikke kun elprisen, der er afgørende for at være det bedste elselskab, hvis du spørger os. Også servicen skal være i top. Vi guider dig til at vælge den bedste elaftale for dig i forhold til dit forbrug. Og selvfølgelig har du frit produktvalg blandt vores elprodukter.

 • Du skal kende dit elforbrug og ikke betale det forud

EWIIs selvbetjening får du overblik over dit forbrug af el. Her kan du se dit forbrug måned for måned, dag for dag og time for time. Du kan også opsætte en overvågning, så du får en notifikation, hvis dit elforbrug overstiger den grænse, du selv har sat. Og når så regningen skal betales synes vi ikke, at det er fair at opkræve forud for el. Den såkaldte aconto opkrævning. 

Det får du også med el fra EWII

Vi giver dig fair grønne elpriser, der er til at forstå - uanset hvor i landet du bor. Men det er langtfra det eneste, du får fra os.

 1. Bagudrettet betaling

  Betal først når du har brugt strømmen.
 2. Faktisk afregning

  Nej tak til a conto. Betal kun for dit faktiske elforbrug.
 3. Månedlig betaling

  Sikrer mere overskuelighed i din privatøkonomi.
 4. Ingen skjulte gebyrer

  Kun reelle elpriser.
Bestil el fra EWII

4 tips til din søgen efter det bedste elselskab

 1. Sammenlign elleverandørens elpriser, men kun på kWh og abonnement

  Vidste du, at den reelle pris på el kun udgør en del af din elregning? En større del af din elregning er afgifter og nettariffer, der ikke går til din leverandør af el. Tilgengæld kan den pris variere en hel del fra elselskab til elselskab.

  Afgifter til Staten vil være de samme uanset, hvilken elleverandør du vælger. Udgiften til vedligeholdelsen af elnettet i dit lokalområde vil derimod variere. Det er den del af regningen du betaler til dit elnetselskab, der ejer det fysiske ledningsnet, hvor du bor. Den pris kan du kun påvirke ved at flytte dit forbrug væk fra de såkaldte spidsbelastningsperioder.

  Læs mere om nettariffer

 2. Undersøg hvilke gebyrer, der bliver lagt ovenpå din pris

  Går jagten på billig og grøn strøm, bør du udover din kWh-timepris og abonnement være opmærksom på mængden af og størrelsen på elleverandørens gebyrer. De kan også have stor indflydelse på den endelige elpris, som du ser på din regning.

 3. Undersøg om der er en bindingsperiode på din elaftale

  Det er ofte her selskaberne skiller sig ud fra hinanden. Nogle har lange bindingsperioder, mens andre, som EWII, ingen har. Enkelte leverandører af el kan sågar også finde på at opkræve et beløb for opsigelse af din elaftale, når du ønsker at skifte elleverandør.

 4. Tjek elpris.dk hvis du er i tvivl, om din elpris er god

  Her kan du få et uvildigt overblik over elpriserne i Danmark og finde de billige elselskaber.

Betyder det noget, hvem der leverer din el?

Når du har valgt om den strøm, du skal bruge, skal være grøn eller ej, betyder det så noget, hvem elleverandøren er? Det korte svar er ja. For der er stor forskel på, hvilken service og rådgivning du kan forvente. Opkræves du forud for dit el, og kan du komme i kontakt med kundeservice?  

Med EWII som elleverandør får du:

 • Lave og grønne elpriser, der er til at forstå
 • En personlig og tilgængelig kundeservice
 • Indsigt i dit elforbrug via selvbetjeningsløsning
 • God rådgivning til besparelser og forbedringer
 • Månedlig afregnet el for dit faktiske forbrug

Vil du skifte elleverandør?

Det er ikke besværligt at skifte din leverandør af el. Det tager kun få minutter, når du har dine oplysninger klar - og det er nemt og gratis.

Læs guiden: Hvordan skifter jeg elselskab