Bestil el fra EWII med mange fordele 

Strømmen i stikkontakten er ens over hele Danmark, men når det kommer til den grønne profil på dit el, din pris, dit abonnement og dit elselskab, er der betydelige forskelle.

Du kan købe el hos os uanset, hvor i landet du bor. Vi sørger for at forsyne dig og give dig en fair elpris og god kundeservice, hvad enten du bor i Aalborg, Bjerringbro, Charlottenlund eller et helt fjerde sted.

Det er nemt og hurtigt at skifte til os, som din nye leverandør af el. Du skal blot foretage en bestilling på vores hjemmeside. Så klarer vi resten. Vi sikrer, at der ikke bliver en overgangsfase mellem dit gamle og nye selskab.

EWII er et energiselskab med begge ben på jorden og mere end 150 års erfaring.

Hos os får du gode og gennemskuelige elaftaler. Vi har ingen skjulte gebyrer - og ingen binding på vores elaftaler.

Vi synes, at du skal have valgfrihed. Derfor kan du f.eks. selv bestemme, om du ønsker en variabel elpris eller en fast elpris.

Vi sætter en ære i at yde kundeservice og rådgivning i topklasse. Vi er tilgængelige på både telefon og mail, hvis du har brug for hjælp. Og så har du naturligvis adgang til din personlige side på selvbetjeningen, hvor du blandt andet nemt kan følge dit strømforbrug og får et godt overblik over dine betalinger.